БГ Офис помощник (GTK версия)

С няколко думи - gbgoffice е GTK2 (gtkmm) версия на популярния пакет kbgoffice. Gbgoffice се разработва под Arch Linux и е тестван за правилна работа под Slackware, Debian, Fedora, Mandrake, Gentoo и FreeBSD.

Последни новини

14.09.2006@sofia
Версия 1.4! Готова е новата версия на gbgoffice. За изтегляне погледнете на обичайното място. Някои от промените са:

  • добавена е възможност да се скрива основния прозорец при стартиране (ако се ползва trayicon). Тази възможност може да се включи от диалога за настройки.
  • след натискане на бутона "Изчистване", курсора се премества в полето за въвеждане на дума
  • след натискане на Enter при въвеждане на дума се селектира целия текст в полето
  • подобрено е позиционирането на помощния диалог в KDE

17.03.2005@sofia
Версия 1.3! Добавен е помощник при превода на думи от системния буфер (изскачащ tooltip). За изтегляне погледнете на обичайното място (добавен е FreeBSD порт благодарение на Виктор Василев).

24.01.2005@sofia
Версия 1.2 е готова! За изтегляне погледнете на обичайното място. Най-важната новост е поддръжката на trayicon. Тези от вас които не искат да използват тази възможност, може да я изключат от настройките на gbgoffice или да компилират gbgoffice с опция --disable-trayicon. Приятно използване ;).

10.01.2005@sofia
Версия 1.1 е готова и може да бъде намерена в секцията изтегляне. Добавен е модул за проверка на знанията и са оправени някои незначителни грешки от предишната версия. Приятно използване ;).

08.01.2005@sofia
Преместих файловете за изтегляне на openfmi.net. Очаквайте скоро версия 1.1.
Ако искате да популяризирате gbgoffice - сега е момента. Sebastianz55 изработи банери, които може да намерите в секцията за нас.

19.11.2004@sofia
Версия 1.0! Получи се известно забавяне докато запълня сайта с информация, но пък през това време Пейо Попов и Делян Тошев направиха пакети за Fedora и Mandrake. Всички налични пакети ще намерите в секция изтегляне, а информация за инсталирането им ще намерите в секция инсталиране. Очаквам вашите отзиви.

09.11.2004@sofia
Sebastianz55 изработи дизайн за сайта, за което много съм му благодарен :).

09.11.2004@sofia
Очаквайте скоро gbgoffice 1.0

@contact
   Linux-BG    whatip.io - what is your ip